D00-TYTÖT

d00_2014.jpg

 

mailajunioritlogo_150px.jpgTervetuloa joukkueemme kotisivuille!


D00
joukkueessa on tällä hetkellä 13 pelaajaa, jotka kaikki ovat syntyneet vuonna 2000. Suuri osa pelaajista on aloittanut pesäpallon pelaamisen G-ikäisenä jo vuonna 2007. Osa pelaajista on liittynyt joukkueen kokoonpanoon myöhempinä vuosina. Joukkueemme edusti Kankaanpään Mailaa aina vuoden 2012 loppuun saakka. Vuoden 2013 alussa joukkueemme siirtyi kokonaisuudessaan uuden perustetun seuran Mailajuniorit ry Kankaanpää alle.
Joukkueemme pelaa tällä kaudella vanhemman ikäluokan joukkueena D-tyttöjen sarjassa. Otamme osaa kesällä 2014 Hämeen ja Satakunnan yhteiseen aluesarjaan. Osallistumme kesän aikana tietysti myös Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen yhteiselle alueleirille , joka järjestetään seuramme toimesta Kankaanpäässä. Joukkueemme matkaa myös valtakunnalliselle Suurleirille, joka järjestetään Loimaalla ja Pöytyällä. Osa joukkueemme pelaajista tullee pelaamaan kesän aikana myös Mailajunioreiden C-ikäisten joukkueessa valtakunnallisella Nuorisoleirillä.

Sivun vasemmalta puolelta olevista linkeistä löydät lisää tietoa joukkueestamme ja sen aikaisemmista tapahtumista.

AJANKOHTAISIA UUTISIA

Länsi-Suomen Pesiksen Junnupalaverin satoa

Länsi-Suomen Pesiksen Junnupalaveri pidettiin 13.4. Kankaanpäässä Hotelli Kantrissa. Tilaisuuden veivät läpi Länsi-Suomen Pesiksen toiminnanjohtaja Maija Viljanen ja Satakunnan Pesiksen kilpailupäällikkö Mika Takalahti. Paikalla oli yli 50 Satakunnan ja Hämeen alueelta olevien joukkueiden edustajaa.

>>> Katso tästä Junnupalaverissa läpikäytyjä asioita

Länsi-Suomen Pesiksen alueen D-tyttöjen sarjaan on ilmoittautunut 9 joukkuetta.

Tyttöjen sarjassa pelataan ensin yksinkertainen alkusarja 6.5.-26.6. välisenä aikana.
Tämän jälkeen sarjan 5 ylintä joukkuetta jatkaa pelaamista kaksinkertaisessa ylemmässä jatkosarjassa 7.7. - 24.8. välisenä aikana. Ylemman jatkosarjan jälkeen 4 parasta pelaavat välieräottelut ja sen jälkeen mitaliottelut 25.8. - 7.9.välisenä aikana.
Alkusarjan 4 alinta ja mahdollisesti myöhemmin sarjaan ilmoittautuneet E-joukkueet pelaavat kaksin/kolminkertaisen alemman jatkosarjan 7.7. - 7.9. välisenä aikana.

Sarjan pelipäivä on torstai, varapäivä maanantai.

Vasemmalla L-S Pesiksen alueen D-tyttöjen yksinkertaisen alkusarjan ottelut joukkueemme osalta. Sarjan ottelupäivät tullaan sopimaan ja vahvistamaan myöhemmin joukkueiden kesken.

>>> Katso tästä Länsi-Suomen Pesiksen alueen D-tyttöjen alkusarjan alustava otteluohjelma kaikkien joukkueiden osalta.

Kevätturnauksemme avaa kauden tiukoilla otteluilla

Kevät on edistynyt huimaa vauhtia. Lumista ei ole ollut enää pitkään aikaan tietoakaan. Ei ihme, että pesäpallon pelaajia polttelee jo pääsy ulos harjoittelemaan ja pelaamaan. Joukkueemme on harjoitellut tiiviisti sisätiloissa koko kevään ajan. Halliharjoitusotteluita joukkueemme on pelannut Raumalla ja Seinäjoella kaikkiaan 4. Hallipelit on kuitenkin nyt pelattu ja seuraavat harjoitusottelut tullaan pelaamaan jo ulkona, ellei takatalvi yllätä. 

Joukkueemme on jo monena vuonna järjestänyt Kankaanpäässä oman ikäluokan turnauksen. Perinne jatkuu tänäkin keväänä, kun joukkueemme järjestää yhdessä
D01 -joukkueen kanssa oman turnauspäivän.  Vieraaksemme on tulossa 10 joukkuetta, joten pelejä riittää koko päiväksi. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan!

>>> Katso tästä Kevätturnauksen tietopaketti

>>> Katso tästä Kevätturnauksen joukkueet, lohkojaot ja otteluohjelma

Kesällä 2014

Alueleiri 2014 Kankaanpää Photo: Tässä leirimme logo kesälle :)Lähes samanlainen versio tullaan näkemään leirituotteissa ym.


Vuosi 2014 käynnistynyt tiiviillä harjoittelulla - piristystä harjoitushalliotteluista

Joukkueemme on aloittanut vuodenvaihteen jälkeisin tammikuun tiiviillä harjoittelulla. Syksyn pimeät päivät, jotka pitivät sisällään erityisesti peruskontoharjoittelua, on jätetty taakse. Vuoden vaihteen jälkeen harjoituksien pääpaino siirtyy peruskuntoharjoittelusta kohti lajiharjoittelua.
Osa joukkueemme pelaajista on osallistunut myös seuramme lukkarikoulutukseen, jota jatketaan vielä kevään aikana. Kevättalvella  joukkueemme tulee pelaamaan muutamia piristäviä harjoitushalliotteluita Seinäjoella ja Raumalla paikallisia joukkueita vastaan.

hallipeli_rauma_260114.jpg

d00_hallissa_sjoki_150114_800px.jpg

Joukkueemme pelasi 15.1. kauden ensimmäisen harjoitushalliottelun SMJ:n tyttöjä vastaan Seinäjoki Areenan komeissa puitteissa.
Kuva: Pia Salo


Mitä kaikkea joukkueemme kokikaan yhdessä vuoden 2013 aikana.

KATSO TÄSTÄ KAIKKI TÄLLÄ SIVULLA OLLEET JOUKKUEEN UUTISET VUODELTA 2013