Vipinää räpylään

 

OP-PESISLIIKKARI JATKAA TOIMINTAANSA KESÄLLÄ

3-5 -vuotialle tarkoitettu pesisliikuntakerho jatkuu 22.5. alkaen Keskustan koulun kentällä tiistaisin klo 17.30-18.30.

Kerho on muuten ilmainen, mutta ensimmäisellä kerralla mukaan 10 euroa Pesäpalloliiton vakuutuksellista Pesispassia varten. Pesispassia varten tarvitsemme myös lapsen henkilötiedot eli nimi, osoite, henkilötunnus sekä vanhemman puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Mukaan lenkkikengät ja juomapullo. Jos on omia pesisvarusteita, niin ne kannattaa myös ottaa mukaan. 

Ohjaajina Annika Koivuniemi, Tuulia Lohivuo, Mia Kopra ja Heini Pasanen

Tiedustelut ja ilmoittautumiset Krista Mustaniemi, krista.mustaniemi(at)kankaanpaa.fi

Mailajuniorien Vipinää räpylään-projektin yhtenä tuotoksena on julkaistu pesiksen valmennusopas.

 

VIPINÄÄ RÄPYLÄÄN 

Uutisia kevät 2018

 

PESISLIIKKARI

Ilmainen pesisliikkarikerho 3-5 vuotiaille aloitti toimintansa viime vuoden puolella ja on tavoittanut noin kymmenkunta lasta. Pesisliikkarin tavoitteena on tarjota lapsille pesäpallosta tuttuja elementtejä leikin muodossa sekä madaltaa kynnystä liikuntaharrastuksen aloitukselle. Kerho kokoontuu perjantaisin Sataedulla klo 17.15-18.00, tervetuloa!  

 

JUOKSUKOULU

Jenna Viitasen järjestämä juoksukoulu on aloittanut Marraskuussa 2017 ja on jatkanut toimintaansa myös tänä keväänä. Juoksukoulu järjestetään kahdessa ryhmässä keskiviikkoisin Palloiluhallilla.

Klo 15.30-16.15 Vuonna 2005 syntyneet ja nuoremmat

Klo 16.15-17.00 Vuonna 2004 syntyneet ja vanhemmat

 

PÄIVÄKOTI- ja KOULUKÄYNNIT

Myös päiväkoti- ja koulukäyntejä on projektin toimesta jatkettu aktiivisesti. Tänä keväänä olemme keskittyneet ympäristökuntien 5-6 vuotiaiden aktivointiin ja innostamiseen. Käyntien tavoitteena on toteuttaa pesäpallo aiheinen liikuntatunti, joka tarjoaa lapsille onnistumisen kokemuksia leikkimielisten harjoitteiden lomassa. Vastaanotto on ollut erittäin positiivinen ja lasten opettajat sekä ohjaajat ovat olleet myös innoissaan uusista vinkeistä pesäpallon leikkimieliseen harjoitteluun. Ryhmissä on ollut mukana keskimäärin 7-12 lasta sekä 2 aikuista. Käynnit jatkuvat kevään aikana ainakin 2 isomman tapahtumapäivän muodossa. 

Voit myös "tilata" meidät päiväkoti-/koulukäynnille, jos olet 5-7 vuotiaiden lasten kanssa työskentelevä aikuinen. Käynti on ilmainen ja kesto noin 45-60min. 

Pallo hukassa-tapahtuma Kankaanpäässä 27.7.
Mailajuniorien järjestämä Vipinää räpylään-tapahtuma keräsi mukavan määrän liikunnasta innostuneita lapsia pesiksen harjoituskenttien maastoon Kankaanpäässä.
KANKAANPÄÄN SEUTU 11.4.2016.
Lehtijutussa kerrotaan ensimmäisestä Mailajuniorit ry:n järjestämästä Vipinää Räpylään tapahtumasta Venesjärven koululla.