Vipinää räpylään

 

 

 

Mailajuniorien Vipinää räpylään-projektin yhtenä tuotoksena on julkaistu pesiksen valmennusopas.

 

VIPINÄÄ RÄPYLÄÄN 

Uutisia kevät 2018

 

JUOKSUKOULU

Jenna Viitasen järjestämä juoksukoulu on aloittanut Marraskuussa 2017 ja on jatkanut toimintaansa myös tänä keväänä. Juoksukoulu järjestetään kahdessa ryhmässä keskiviikkoisin Palloiluhallilla.

Klo 15.30-16.15 Vuonna 2005 syntyneet ja nuoremmat

Klo 16.15-17.00 Vuonna 2004 syntyneet ja vanhemmat

 

PÄIVÄKOTI- ja KOULUKÄYNNIT

Myös päiväkoti- ja koulukäyntejä on projektin toimesta jatkettu aktiivisesti. Tänä keväänä olemme keskittyneet ympäristökuntien 5-6 vuotiaiden aktivointiin ja innostamiseen. Käyntien tavoitteena on toteuttaa pesäpallo aiheinen liikuntatunti, joka tarjoaa lapsille onnistumisen kokemuksia leikkimielisten harjoitteiden lomassa. Vastaanotto on ollut erittäin positiivinen ja lasten opettajat sekä ohjaajat ovat olleet myös innoissaan uusista vinkeistä pesäpallon leikkimieliseen harjoitteluun. Ryhmissä on ollut mukana keskimäärin 7-12 lasta sekä 2 aikuista. Käynnit jatkuvat kevään aikana ainakin 2 isomman tapahtumapäivän muodossa. 

Voit myös "tilata" meidät päiväkoti-/koulukäynnille, jos olet 5-7 vuotiaiden lasten kanssa työskentelevä aikuinen. Käynti on ilmainen ja kesto noin 45-60min. 

Pallo hukassa-tapahtuma Kankaanpäässä 27.7.
Mailajuniorien järjestämä Vipinää räpylään-tapahtuma keräsi mukavan määrän liikunnasta innostuneita lapsia pesiksen harjoituskenttien maastoon Kankaanpäässä.
KANKAANPÄÄN SEUTU 11.4.2016.
Lehtijutussa kerrotaan ensimmäisestä Mailajuniorit ry:n järjestämästä Vipinää Räpylään tapahtumasta Venesjärven koululla.