Lähde mukaan leiritalkoisiin!

01.03.2021

D ja E -junioreiden alueleiri järjestetään Kankaanpäässä 11. - 13.6.2021.

Leirin ilmoittautuminen alkoi eilen ja nyt Kankaanpään leirille ilmoittautuneita joukkueita on jo 71! Poikkeuksellisista ajoista huolimatta leirien suosio näyttää pysyvän, ja toivommekin kovasti pääsevämme tänä kesänä toteuttamaan tämän leirin. Leiri järjestetään yhdessä Kankaanpään Mailan kanssa, ja leirin järjestelyt ovat jo kovassa vauhdissa. Lisätietoa leiristä löytyy leirin verkkosivuilta etenee.fi.

Mutta se ei onnistu ilman teitä! Nyt siis on aika avata ilmoittautuminen myös leiritalkoolaisille. Avuksi pystyt olemaan monella tapaa ja talkootehtäviä onkin monenlaisia, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan! Kaikkien talkoolaisten ilmoittautuminen verkossa, osoitteessa mailajuniorit.fi/talkoot

Leiri on viikonlopun mittainen ja ilmoittautua voit talkoisiin halutessasi vaikka vain yhdeksi päiväksi. Et tarvitse pesistaustaa, etkä lajituntemusta, iloinen mieli riittää! Lähde kanssamme mukaan luomaan ikimuistoinen tapahtuma nuorille pesäpalloilijoille. 

#etenee2021 #mailajuniorit #kankaanpäänmaila #talkoot #pesis #alueleiri #kankaanpää 


Etenee-leiri on Satakunnan ja Pohjanmaan yhteinen kolmipäiväinen pesäpallon alueleiri, joka pelataan ensi kesänä kahdessa osassa. Ensin pelaavat D - E-ikäiset Kankaanpäässä 11. - 13.6.2021 ja sitten F - G-ikäiset Kokemäki 18. - 20.6.2021.

Etenee-leiri pelataan vuorovuosina Satakunnassa ja Pohjanmaalla. Ensimmäinen leiri järjestettiin Porissa 2016. Leiri järjestetään vuonna 2021 viidettä kertaa. 

Leirille ovat tervetulleita Satakunnan ja Pohjanmaan joukkueiden lisäksi myös muualta Suomesta tulevat joukkueet. Tärkein juttu leirillä on tietenkin pelaaminen, uusien pesistaitojen oppiminen ja tiukkojen pelien saaminen heti kauden alkuun.