Ilmoittaudu Tenavaleirin talkoisiin

02.02.2023

Kesän 2023 Tenavaleirin valmistelut lähtivät käyntiin vauhdilla, leirin siirryttyä iloisena yllätyksenä meille Kankaanpäähän. Kesän tapahtumasta tulee siis astetta isompi, kuin alunperin suunniteltiin. Etenee -leiri siirtyy samalla muualle, joten Etenee -leiritalkoot voit pyyhkiä kalenteristasi. Ilmoittaudu NYT siis mukaan valtakunnallisen Tenavaleirin tekemiseen osoitteessa: mailajuniorit.fi/talkoot.
Ilmoittautuminen 31.3.2023 mennessä.

Kankaanpään Maila ry ja Mailajuniorit ry järjestävät yhdessä kesän 2023 valtakunnallisen Tenavaleirin

Leiri järjestetään 2.-7.7.2023 Kankaanpäässä ja leirille odotetaan noin 1600 E-ikäistä leiriläistä. Leirin järjestelyihin tarvittaisiin arviolta noin 250 talkoolaista. Tuolla tekijämäärällä työt saataisiin jaettua mukavasti niin, että kaikkien talkoolaisten työpanos pysyisi määrältään kohtuullisena. Toivomme, että saisimme leirin järjestämiseen mukaan mahdollisimman paljon järjestelyistä innostuneita henkilöitä - niin joukkueita, pelaajiemme vanhempia ja sukulaisia kuin myös kaikkia muita pesäpallon ja juniorityön ystäviä. Yhtenä tavoitteena olisi, että jokaisen pelaajan perheestä ainakin yksi aikuinen ehtisi osallistumaan leirin talkootehtäviin.

Pyydämme jokaista "Kama- ja MJ-perhettä" täyttämään talkoolaislomakkeen 31.3.2023 mennessä. Joukkueiden pelaajat (D,C,B) osallistuvat talkoisiin joukkueen vastuuhenkilöiden johdolla. Ilmoittautumisten jälkeen suunnittelemme tarkemmin leiriin liittyviä tehtäviä ja työnjakoa. Otamme Teihin sitten vielä yhteyttä sopiaksemme tarkemmin talkootehtävistä ja -ajoista.

LISÄTIETOJA:
Leirin johtaja: Jani Mäntylä, puh. 050 379 9998, jani.mantyla@honkatrading.com