Koronaohjeistus

11.06.2021

Satakunnan alueellisen tartuntatautien torjunnan työryhmän (ATTR) kokonaisarvion perusteella koko Satakunta on epidemiologisesti perustasolla.

Aikuiset, lapset ja nuoret voivat harjoitella ja kilpailla lajinomaisesti ilman turvaväliä ulkotiloissa. 

Satakunnassa voi järjestää sisätiloissa ja ulkotiloissa yleisötilaisuuksia edellyttäen, että ne voidaan järjestää terveysturvallisesti. Yleisömäärää ei ole rajoitettu.

Olemme keränneet kaikki harrastustoimintaa koskevat suositukset koronatiedotteeseemme, jotka löytyvät kaikki tältä verkkosivulta. Huom. Mailajunioreiden jäsenenä saat ilmoitukset uusista tiedotteista, lataamalla My Club -sovelluksen!

Tiedote on koottu Valtioneuvoston, THL:n, AVI:n, OKM:n, Satasairaalan, Kankaanpään kaupungin, Pesäpalloliiton, sekä Olympiakomitean antamien suositusten mukaan. Seuraamme tilannetta ja pidämme seuraväen jatkossa ajan tasalla muutoksista.

Mailajuniorit on Suomen Pesäpalloliitto ry kanssa mukana Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, Valtioneuvoston kanslia VNK ja Opetus- ja kulttuuriministeriön Viisi valttia koronan ehkäisyyn -kampanjassa, jonka tavoitteena on motivoida erityisesti 18-24-vuotiaita hillitsemään koronaepidemian leviämistä.

Muistamalla nämä #5valttia kukin voi tehdä oman osuutensa estääkseen koronaviruksen leviämistä. Mitä paremmin koronavirus pysyy kurissa, sitä paremmat mahdollisuudet meillä jokaisella on tehdä arjessaan niitä asioita, joilla itselle on merkitystä!

Oma ja läheisten terveys on meille kaikille tärkeää - mutta niin on moni muukin asia! Minkä asian vuoksi sinä olet valmis noudattamaan suosituksia?

#5valttia #pesis #korona #koronavirus