Koronaohjeistus

25.02.2021

Satakunnan alueellinen tartuntatautien torjunnan työryhmä (ATTR) on 11.2.2021 todennut Pohjois-Satakunnan jatkavan koronan leviämisvaiheessa, ja rajoituksia alueellamme kiristettiinkin 5.2.2021 lähtien. 12.2. ATTR vielä täsmensi alle 12 -vuotiaiden harrastustoimintaan liittyviä suosituksia. Ja 25.2.2021 hallitus antoi uusia linjauksia leviämis- ja kiihtymisvaiheen alueille.

Olemme keränneet kaikki harrastustoimintaa koskevat suositukset nyt yhteen paikkaan tälle verkkosivulle. Ohessa Mailajunioreiden virallinen tiedote tilanteesta. Huom. Mailajunioreiden jäsenenä saat ilmoitukset uusista tiedotteista, lataamalla My Club -sovelluksen!

ATTR:n suositukset ovat nyt voimassa 28.3.2021 saakka. Pohjois-Satakunnan osalta tilannetta tarkastellaan seuraavan kerran perjantaina 5.3.2021. Hallituksen määräämä sulku koskien mm. 13-20-vuotiaiden harrastustoiminnan keskeyttämistä on voimassa 28.3.2021 asti.

Tiedote on koottu Valtioneuvoston, THL:n, AVI:n, OKM:n, Satasairaalan, Kankaanpään kaupungin, Pesäpalloliiton, sekä Olympiakomitean antamien suositusten mukaan. Seuraamme tilannetta ja pidämme seuraväen jatkossa ajan tasalla muutoksista.

Mailajuniorit on Suomen Pesäpalloliitto ry kanssa mukana Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL, Valtioneuvoston kanslia VNK ja Opetus- ja kulttuuriministeriön Viisi valttia koronan ehkäisyyn -kampanjassa, jonka tavoitteena on motivoida erityisesti 18-24-vuotiaita hillitsemään koronaepidemian leviämistä.

Muistamalla nämä #5valttia kukin voi tehdä oman osuutensa estääkseen koronaviruksen leviämistä. Mitä paremmin koronavirus pysyy kurissa, sitä paremmat mahdollisuudet meillä jokaisella on tehdä arjessaan niitä asioita, joilla itselle on merkitystä!

Oma ja läheisten terveys on meille kaikille tärkeää - mutta niin on moni muukin asia! Minkä asian vuoksi sinä olet valmis noudattamaan suosituksia?

#5valttia #pesis #korona #koronavirus