Pienseurat kopittaa -dokumentti julkaistaan maaliskuussa

13.02.2021

Nyt on tiedossa Pienseurat Kopittaa dokumentin julkaisuajankohta ja sehän on ihan pian! 

Laita seuraavat päivät kalenteriin:
1. osa ma 8.3.2021,
2. osa ma 15.3.2021,
3. osa ma 22.3.2021.

Dokkari julkaistaan RUUTU-palvelussa, sitä odotellessa kannattaa käydä kurkkaamassa elokuvan trailerit Youtubessa!

Pienseurat kopittaa -elokuvasta kiitos kuuluu Kallion Hannulle

Pirkanmaalaisten pesäpalloseurojen C- ja B- ikäisten tyttöjuniorien dokumentin kuvaukset ovat päättyneet ja materiaalin jälkikäsittely on syksyn tullen aloitettu. Siihen liittyviä kuvauksia toteutettiin noin vuoden ajan syksystä 2019 syksyyn 2020. Hannu Kallion tuottama ja kuvaama dokumentti valmistuu alkuvuonna 2021, jolloin se on kaikkien pesiksen ja nuorisourheilun ystävien katsottavissa maksuttomassa RUUTU - palvelussa sekä Youtube -jakeluna.

Dokumentin yhteistyöverkostossa ovat mukana Suomen Pesäpalloliiton Keskimaan alue, Ruoveden Pirkat, Hämeenkyrön Räpsä, Kankaanpään Mailajuniorit sekä Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorit. Dokumentti toteutuu kolmiosaisena. Se tuo talviharjoittelukaudesta sekä Tyttöjen Superpesiksen yhteistyöjoukkueen kokoamisesta alkaen esiin seurojen ja pelaajien arkipäivää aidoissa tilanteissa. Kauden 2020 koronaepidemiasta aiheutunut keskeytys ja toiminnan uudelleen käynnistämisen tunnelmat ovat siinä mukana toimihenkilöiden haastattelujen lisäksi nuorten itsensä kokemana. Dokumentin kolmannessa osassa vieraillaan yhteistyöseurojen juniorien otteluissa niiden tunnelmallisimmissa hetkissä kesällä 2020, mm B-tyttöjen Superpesiksen pronssiottelussa.

Tuotannossa ovat tällä hetkellä aktiivisena editoinnin sekä taustahaastattelujen toteutus. Kuvamateriaalia on mahdollista seurata mm. Pienseurat Kopittaa -sosiaalisesta mediasta ja osoitteessa www.kalliohannu.com. Somekanavilla julkaistaan myös mielenkiintoisia trailereita dokumentin valmistumisen edetessä. Odotettavissa on monipuolisen yhteistyöverkoston sekä kuvattavien eloisien junioreiden tukemana varsin värikäs kokonaisuus. Pesäpalloliiton Keskimaan alue sekä Pirkanmaan Kulttuurirahasto ovat tukeneet toteutusta osallistumalla osaan tuotantokustannuksista. Tuotanto kiittää lämpimästi myös Hämeenkyrön ja Ruoveden kuntia sekä Kankaanpään kaupunkia yhteistyöstä dokumentin toteutuksessa.

Lainaus 13.10.2020 tiedotteesta www.kalliohannu.com 


Dokkari somessa: Facebook @pienseuratkopittaa, Instagram @pienseuratkopittaa
Seuraa myös Kallion Hannua Youtubessa, Facebookissa @kalliohannucom, sekä Instagramissa @kalliohannucom.

#mailajuniorit #kankaanpää #pienseuratkopittaa #pesis #kalliohannucom #dokumenttielokuva