Talkoot

Kankaanpään Maila ry ja Mailajuniorit ry järjestävät yhdessä kesän 2020 Etenee alueleirin. Leiri järjestetään 5.-7.6.2020 viikonloppuna Kankaanpäässä ja leirille odotetaan noin 1000 leiriläistä.

Leirin järjestelyihin tarvittaisiin arviolta noin 250 talkoolaista. Tuolla tekijämäärällä työt saataisiin jaettua mukavasti niin, että kaikkien talkoolaisten työpanos pysyisi määrältään kohtuullisena. Toivomme, että saisimme leirin järjestämiseen mukaan mahdollisimman paljon järjestelyistä innostuneita henkilöitä – niin joukkueita, pelaajiemme vanhempia ja sukulaisia, kuin myös kaikkia muita pesäpallon ja juniorityön ystäviä. Erityisesti keittotaitoisten suurtalouskeittiöissä työskentelevien henkilöiden tarve on suuri. Yhtenä tavoitteena olisi, että jokaisen pelaajan perheestä ainakin yksi aikuinen ehtisi osallistumaan leirin talkootehtäviin.

Ilmoittatuminen on avoinna 20.4.2020 asti.

Ilmoittautumisten jälkeen suunnittelemme tarkemmin leiriin liittyviä tehtäviä ja työnjakoa. Otamme teihin sitten vielä yhteyttä sopiaksemme tarkemmin talkootehtävistä ja -ajoista.

 

LISÄTIEDOT: Leirin johtaja:Heini Pasanen, puh. 050 377 0010, heini87@gmail.com

Leirin varajohtaja: Lauri Kujanpää, puh 040 679 6119, lauri.kujanpaa@kankaanpaa.fi

 


 

5.-7.6.2020 Etenee -leirin talkoolomake

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.