Mailajuniorit ry 10-vuotta!

16.01.2023

Mailajuniorit täyttää 10-vuotta tänään 16. tammikuuta.

"Tyttöpesikseen keskittyvä yhdistys Mailajuniorit ry perustettiin 16.1.2013. Yhdistystä perustamassa oli reilut 20 kankaanpääläistä pesäpallovaikuttajaa. Taustalla oli vahva tahto turvata junioripesäpallon tulevaisuus ja kehittymisen mahdollisuudet sekä pyrkimys siihen, että kynnys pesäpallon pariin tulemiseen madaltuisi niin lapsilla kuin lasten vanhemmillakin." kirjoittaa Sanna Löytökorpi vuonna 2013 julkaistussa kausijulkaisussa.

Saman suuntaisin pyrkimyksin jatkamme myös näin vuonna 2023. Vanhoja kausijulkaisujamme ja tätä kautta seuramme historian havinaan pääset kiinni sivulla historia.

Juhlavuoden juhlinnan aloitimme viime perjantaina vetäjien kesken. Halusimme näin kiittää joukkueidemme vetäjiä heidän arvokkaasta työstään. Samalla kiitimme 10 -vuotisesta puheenjohtajakaudesta Sanna Löytökorpea ja toivotimme tervetulleeksi tehtävään uuden puheenjohtajan Heini Pasasen. Tilaisuudessa esittäytyi myös uusi junioripäällikkömme Verneri Rajakallio. Synttäreiden juhlinta ei suinkaan lopu tähän! Olemme suunnitelleet keväälle juhlaottelua, jonne tulemme kutsumaan kaikki seuran jäsenet, yhteistyökumppanit, talkoolaiset sekä kaikki pesiksen ystävät yhdessä juhlimaan 10-vuotiasta seuraamme.