Uutisarkisto

Kankaanpään kaupungin tilat ovat taas 11.1. alkaen käytössä, sekä Move areenan vakiovuorot. Mailajunioreiden talviharjoitteluhalli on myös pienryhmien käytössä turvallisuusohjeet huomioiden. Sataedun liikuntasali pysyy vielä ainakin tammikuun ajan suljettuna.

Mailajuniorit haluaa kiittää kaikkia pelaajia, valmentajia, isejä ja äitejä, talkoolaisia sekä yhteistyökumppaneitaan kuluneesta vuodesta! Vuosi 2020 oli monella tapaa erilainen ja haastava myös pesäpallomaailmassa, mutta ollaan kiitollisia monista upeista kokemuksista ja elämyksistä, joita pääsimme kaikesta huolimatta kokemaan niin kentällä kuin...

kausikortti 50 € (sis. sisäänpääsy runkosarjan otteluihin)
Kausikortit toimitetaan heti korttien valmistuttua.
Otahan yhteyttä niin toimitetaan sulle oma kausari!

Mailajunioreiden kausi 2020-2021 on käynnistynyt ja joukkueet ottavat avosylin mukaan uusia innokkaita pelureita! Swaippaa sivulle ja löydät harjoitusajat ja yhteystiedot joukkueittan. Voit ottaa yhteyttä joukkueenjohtajiin tai ilmoittautua mukaan joukkuetoimintaan nettisivuilla mailajuniorit.fi/ilmoittaudu-joukkueisiin/ !

Mailajuniorit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 9.12.2020 klo 19.00. Kokous järjestetään etäyhteyksin, Teamsin välityksellä.

Seuramme on saanut Parkanon Säästöpankkisäätiöltä avustuksen alle 18-vuotiaiden urheilun kustannuksiin. Suuri kiitos Parkanon Säästöpankkisäätiölle yhteistyöstä ja junioritoimintamme tukemisesta!

Tiesitkö, että kaikki seuraamme kannattavat voivat kerryttää yhteistä tukipottia liittymällä seuramme Kannustajaksi? Kannustajat-mallissa Satakunnan Osuuskaupan jäsen ilmoittautuu Omalla S-kanavalla valitsemansa seuran Kannustajaksi yhdeksi kalenterivuodeksi. Kannustajat saavat ostoistaan Bonusta itselleen ihan normaalin tapaan, Kannustajaksi...

E-tyttöjen tapahtuman yhteydessä sunnuntaina 13.9. pidetään, poikkeuksellisesti ulkotiloissa, seuran päätöstilaisuus ja palkintojenjako. Tilaisuus on kaikille avoin ja ilmainen, tervetuloa!

Toivottu ja odotettu pesiskoulu tulee taas ! Vain ensimmäiset 40 ilmoittautunutta mahtuu mukaan, joten kannattaa olla nopea ⚾️⚾️

Kaudenavausottelu pelataan Poria vastaan 25.6. ja matkaamme vielä Haminaan ennen ekaa kotimatsia.Kotikentällä pelit aloitetaan 1.7. hämeenkyröläisten saapuessa Kankaanpäähän! ⚾️ Kalenterit esiin siis ja ottelupäivät ylös!

Mailajuniorit hakee kesätyöntekijää OP Länsi-Suomen Kesäduuni OPn piikkiin -kampanjan avulla ! ⚾️☀️Hakijalta odotamme iloista mieltä, liikunnallisuutta ja hyviä sosiaalisia taitoja, pesistaidot katsotaan eduksi. Kesätyöhön kuuluu erilaisia pesäpallotoimintaan liittyviä tehtäviä kuten esimerkiksi pesiskoulun ja muiden harrasteryhmien ohjausta,...