Toiminta


MAILAJUNIORIT RY:N TOIMINTA JA TAVOITTEET

Mailajuniorit ry on tyttöjen junioripesäpalloiluun keskittyvä yhdistys, joka perustettiin 16.1.2013. Mailajuniorit ry:n tarkoituksena on kehittää lasten, nuorten ja aikuisten pesäpalloharrastusta Kankaanpään ja sen ympäristökuntien alueella. Seuran tavoitteena on mahdollistaa laadukas, mutta samalla edullinen harrastus- ja kilpailutoiminta.

Seurassa pelaa juniorijoukkueita joka ikäluokassa ja seuran edustusjoukkue pelaa kaudella 2022 naisten ykköspesistä.

Seuran pyrkimyksenä on pesäpalloharrastuksen houkuttelevuuden parantaminen sekä erityisesti harrastuksen aloittamiskynnyksen pienentäminen.

Seuran yhtenä painopistealueena on pesiskerho- ja pesiskoulutoiminta.

Talous

Mailajuniorit ry:n talous perustuu pääosin yhteistyökumppaneilta ja pelaajilta tulevaan rahoitukseen. Sen lisäksi kerätään varoja erilaisten avustusten, sekä talkootapahtumien avulla.

Mailajuniorit haluaa osoittaa erityisen lämpimät kiitokset kaikille yhteistyökumppaneille, jotka ovat lähteneet mukaan yhteistyöhön seuran toiminnan tukemiseksi. 

Toiminta-ajatus ja strategia

Mailajuniorit ry:n tarkoituksena on tarjota edullisesti laadukasta pesäpallon harrastus- ja kilpailutoimintaa Kankaanpään sekä sen ympäristökuntien lapsille, nuorille ja aikuisille.

Mailajuniorit ry harjoittaa aktiivista pesiskoulutoimintaa, koulu- ja päiväkotiyhteistyötä sekä jatkuvaa lajin markkinointia niin, että pesäpallo saavuttaisi seuran toiminta-alueella kaikkien liikunnasta kiinnostuneiden lasten ja nuorten suosion.

Visio 2021

Mailajuniorit ry on valtakunnallisesti arvostettu pesäpalloseura sekä yhteistyökumppani, joka tarjoaa pelaajilleen laadukkaan ja jatkuvan kehittymisen mahdollistavan pelaajapolun G-junioreista aikuispesäpalloilun huipulle saakka.

Arvot

1. Kunnioitus

Kaikkien seuratoimintaan osallistuvien mielipiteitä, ajatuksia ja työpanosta kunnioitetaan ja arvostetaan.

2. Välittäminen
Pyrimme auttamaan ja tukemaan toisiamme kaikessa toiminnassamme ja huolehdimme pelaajiemme sekä seuratoimijoidemme hyvinvoinnista ja seuran yhteishengestä.

3. Vastuullisuus
Hoidamme vastuullemme kuuluvat ja erikseen sovitut tehtävät tunnollisesti ja parhaamme mukaan.

4. Rehellisyys
Toimintamme perustuu jokaisessa tilanteessa rehellisyyteen, joka näkyy toiminnan avoimuutena ja läpinäkyvyytenä