Ilmoittaudu talkoolaiseksi

2023 Tenavaleirille

Mailajuniorit ry ja Kankaanpään Maila ry järjestävät yhdessä kesän 2023 valtakunnallisen Tenavaleirin

Leiri järjestetään 2.-7.7.2023 Kankaanpäässä ja leirille odotetaan noin 1600 E-ikäistä leiriläistä. Leirin järjestelyihin tarvittaisiin arviolta noin 250 talkoolaista. Tuolla tekijämäärällä työt saataisiin jaettua mukavasti niin, että kaikkien talkoolaisten työpanos pysyisi määrältään kohtuullisena. Toivomme, että saisimme leirin järjestämiseen mukaan mahdollisimman paljon järjestelyistä innostuneita henkilöitä - niin joukkueita, pelaajiemme vanhempia ja sukulaisia kuin myös kaikkia muita pesäpallon ja juniorityön ystäviä. Yhtenä tavoitteena olisi, että jokaisen pelaajan perheestä ainakin yksi aikuinen ehtisi osallistumaan leirin talkootehtäviin. 

Pyydämme jokaista "Kama- ja MJ-perhettä" täyttämään tämän talkoolaislomakkeen 31.3.2023 mennessä. Joukkueiden pelaajat (D,C,B) osallistuvat talkoisiin joukkueen vastuuhenkilöiden johdolla, ei siis tällä lomakkeella. Ilmoittautumisten jälkeen suunnittelemme tarkemmin leiriin liittyviä tehtäviä ja työnjakoa. Otamme Teihin sitten vielä yhteyttä sopiaksemme tarkemmin talkootehtävistä ja -ajoista. 


LISÄTIETOJA:
Leirin johtaja: Jani Mäntylä, puh. 050 379 9998jani.mantyla@honkatrading.com

Tenavaleirin talkoolomake

Pyydämme Teitä rastittamaan kaikki ne tehtävät, joihin olisitte halukkaita osallistumaan. Ilmoittautumisten jälkeen suunnittelemme tarkemmin leiriin liittyviä tehtäviä ja työnjakoa. Otamme Teihin sitten vielä yhteyttä sopiaksemme tarkemmin talkootehtävistä ja -ajoista.

Tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja niitä käytetään ainoastaan leiriin liittyvissä asioissa