Ajankohtaista 

Majuttaret

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta @Majuttaret!

On koittanut kauan odotettu päivä. Lokakuinen perjantaipäivä. Avausleirin ensimmäinen päivä. Sopimusten julkaisupäivä.

Joukkue 2022 on nyt valmis sekä valmennuksen että pelaajien osalta. Harmittavasti useampi viime kauden pelaajista päätti lopettaa pesäpallouransa tai lähteä kohti uusia haasteita, mutta Kankaanpään vetovoima on hyvä ja uusi joukkue saatiin mukavasti kasaan syksyn edetessä. Nyt koossa on 16 sopimuspelaajaa, jotka julkaistaan aloitusleirin yhteydessä...

On aika kiittää ja toivottaa valtavasti tsemppiä sekä uusiin haasteisiin tarttuville kuin myös pesisuransa lopettaville Majuttarille! Olette olleet vuosia isossa roolissa kankaanpääläisessä naispesiksessä. Nyt on kuitenkin tullut aika jäädyttää Majuttarien pelipaitoja kattoon ja antaa uusien tuulien puhaltaa Pohjanlinnan pesisstadionille!

Huominen kotiottelu Jalasjärveä vastaan on peruttu joukkueen korona-altistumisen johdosta, ilmoitamme uudesta otteluajasta myöhemmin. Myös varotoimena 24. heinäkuuta pelattava kotiottelu Espoota vastaan on siirretty pelattavaksi 5.8. Joukkueessa ei ole todettu koronatartuntoja.

Uusi otteluohjelma julkistettu! Kausi avataan tiistaina 8.6. kotiottelulla Janakkalaa vastaan. Laita meidän koti- ja vierasottelut kalenteriin ylös ja tule kannustamaan meidät voittoon!

Kapteenistomme kaudelle 2021 on valittu! Kapteenistossa jatkaa Emilia Narmio ja Noora Viitasalo. Heidän joukkoonsa liittyy Hanna Utunen.

Nyt olisi aikaisemmin luvattujen pelinjohto- ja valmennusuutisten vuoro! 👇🏽

Pesiskesä 2020 päättyi hymyissä suin lohkofinaaleihin. Olemme erittäin tyytyväisiä kauden tulokseen ja saamme olla ylpeitä kauden suorituksista!Iso kiitos jokaiselle yhteistyökumppanillemme, jotka mahdollistivat tämän poikkeuksellisen kauden pelaamisen ja reissaamisen.

Ensi viikolla ratkotaan etelälohkon voittaja, kun lohkofinaaleissa kohtaamme runkosarjan voittajan Roihuttaret Helsingistä. Lohkofinaalisarja pelataan "paras kolmesta" eli kahdella voitolla etenee loppupeleihin pohjoislohkon voittajaa vastaan. Tästä parista voittaja nousee Superpesikseen kaudelle 2021.

Vastustajajoukkueen koronaepäilyt todettiin negatiivisiksi, joten ottelu päästäänkin pelaamaan Pöytyää vastaan torstaina 20.8. klo 17.30 Pohjanlinnan kentällä! Ottelu on siis runkosarjamme viimeinen ottelu, ja panokseksi muodostuu paikka lohkofinaalissa! Kannustusta tarvitaan eli nappaa myös kaveri katsomoon! 🔥
Viime kohtaaminen vieraissa Pöytyällä...