Ajankohtaista 

Majuttaret

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta @Majuttaret!

Mailajuniorit ry:n Ykköspesisjoukkueen Majuttarien ja Jyrki Pellonperän välinen pelinjohtaja- ja valmentajasopimus on yhteisestä sopimuksesta sovittu päättymään ja Jyrki Pellonperä on vapaa siirtymään uusiin tehtäviin.

Maanantain tiukka peli päätyi Lappajärven voittoon! Meidän seuraavat pelit on tänä viikonloppuna, kun lähdemme Itä-Suomeen tuplalle Lappeenrannan ja Haminan vieraaksi!

Ensimmäinen 3 pisteen voitto!! Eihän siihen mennytkään kauaa Jatketaan jo huomenna, kun vieraaksemme saapuu Lappajärvi, tervetuloa!

Siitä voitto taskuun! Koko joukkueelta hyvää ja voittavaa suorittamista! Sunnuntaina jatketaan kotona, kun vastaan asettuu Jalasjärvi!

Pelaajat äänestivät kesäkuun Bellaksi Jade Vartiamäen. Jaden lukkarityöskentely on ollut jälleen vakuuttavaa ja myös sisäpelissä on nähty upeita suorituksia! Kauneushuone Bella tarjoaa kuukauden Bellalle arkea helpottavan ripsien ja kulmien käsittelyn ammattitaitoisen Anun tekemänä. Ota Kauneushuone Bella seurantaan, tutustu palveluihin sekä...

Tuplan toisesta pelistä häviö mutta otettiin 1 piste Pattijoelta! Reissulta siis yhteensä 3 pistettä mukaan! Seuraava peli on kotipeli keskiviikkona Lappajärveä vastaan.

Alun kankeuden jälkeen voitto mukaan Ylivieskasta!Tänään yövytään @raahenhovi ja huomenna pelataan Pattijokea vastaan! #pesis

Keskiviikon 3 tuntia kestänyt peli loppuviimein Porille. Viikonloppuna seuraavat pelit, kun lähdetään tuplalle Ylivieskaan ja Pattijoelle

Eilinen toiseen kotariin asti jatkunut peli päättyi Mynämäen voittoon. Viikonloppuna matkaamme Itään tuplalle taistelemaan pisteistä Siilinjärvelle ja Kuopioon!

Lauantain ottelusta häviö. Lotan ja Miljan mahtavilla kunnareilla hyvä alku kiriin toisella jaksolla, mutta supervuoroparissa jäi tekeminen hiipumaan. Keskiviikkona pelataan taas kotona ja vastassa on Mynämäki!

Eilisestä pelistä voitto! Eka jakso täysin meidän hallinnassa ja toinen jakso tasaista vääntöä. Meidän seuraava peli on lauantaina Lappeenrantaa vastaan kotona! Tervetuloa!

Eilinen tiukka peli Mynämäelle! Omilla virheillä sössittiin.. Onneksi seuraava parantamisen paikka on jo huomenna, jolloin menemme paikallisvastustaja Porin vieraaksi!