Ajankohtaista 

Majuttaret

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta @Majuttaret!

Huominen kotiottelu Jalasjärveä vastaan on peruttu joukkueen korona-altistumisen johdosta, ilmoitamme uudesta otteluajasta myöhemmin. Myös varotoimena 24. heinäkuuta pelattava kotiottelu Espoota vastaan on siirretty pelattavaksi 5.8. Joukkueessa ei ole todettu koronatartuntoja.

Uusi otteluohjelma julkistettu! Kausi avataan tiistaina 8.6. kotiottelulla Janakkalaa vastaan. Laita meidän koti- ja vierasottelut kalenteriin ylös ja tule kannustamaan meidät voittoon!

Kapteenistomme kaudelle 2021 on valittu! Kapteenistossa jatkaa Emilia Narmio ja Noora Viitasalo. Heidän joukkoonsa liittyy Hanna Utunen.

Nyt olisi aikaisemmin luvattujen pelinjohto- ja valmennusuutisten vuoro! 👇🏽

Pesiskesä 2020 päättyi hymyissä suin lohkofinaaleihin. Olemme erittäin tyytyväisiä kauden tulokseen ja saamme olla ylpeitä kauden suorituksista!Iso kiitos jokaiselle yhteistyökumppanillemme, jotka mahdollistivat tämän poikkeuksellisen kauden pelaamisen ja reissaamisen.

Ensi viikolla ratkotaan etelälohkon voittaja, kun lohkofinaaleissa kohtaamme runkosarjan voittajan Roihuttaret Helsingistä. Lohkofinaalisarja pelataan "paras kolmesta" eli kahdella voitolla etenee loppupeleihin pohjoislohkon voittajaa vastaan. Tästä parista voittaja nousee Superpesikseen kaudelle 2021.

Vastustajajoukkueen koronaepäilyt todettiin negatiivisiksi, joten ottelu päästäänkin pelaamaan Pöytyää vastaan torstaina 20.8. klo 17.30 Pohjanlinnan kentällä! Ottelu on siis runkosarjamme viimeinen ottelu, ja panokseksi muodostuu paikka lohkofinaalissa! Kannustusta tarvitaan eli nappaa myös kaveri katsomoon! 🔥
Viime kohtaaminen vieraissa Pöytyällä...

❗️Huominen ottelu on valitettavasti peruttu varotoimenpiteenä 😢 Harmittaa, mutta ei mahda mitään. Uutta ottelupäivää mietitään heti kun koronatestit Pöytyällä valmistuu. Tiedotetaan lisää heti kun saadaan lisää infoa.❗️

Häviö Roihuttaret vastaan.
Tänään meidän peli ei lähtenyt missään vaiheessa käyntiin ja se näkyi pelin tuloksessa. Pelistä otetaan hyvät asiat mukaan ja lähdetään kohti kauden loppupelejä.
Ajatukset siirretään kohti seuraavaa peliä, joka on jo keskiviikkona 29.7. klo:18:00 Pohjanlinnassa!😎
#piikkisunpuos #pesis #nyp #kausi2020

P*ska reissu, tulipa tehtyä.
Tänään nähtiin täysin hengetön esitys meiltä ja lukemat olivat sen mukaiset. #piikkiomaspuos

Voitto Espoon Pesis vastaan!
Sisäpelimme ei tahtonut kunnolla käynnistyä ja oli koko pelin ajan hieman nihkeää, mutta ratkaisupaikoissa olimme hyviä mailanvarressa. Ulkopeli oli muutamaa räpylävirhettä lukuunottamatta tiukka ja toimiva, mikä kantoi meidät tämän ottelun voittoon! Hyvä pelikeli toi upeat 263 katsojaa kentälle - kiitos yleisölle...