**LOPPUUNMYYTY!** C-tytöt järjestää: Mars Vs. Venus?

21.12.2023

Onko naisella helpompaa miehen kanssa vai miehellä naisen kanssa, kun miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta? Selvää on, että helppoa ei ole kummallakaan. Stand up -komiikkatykitys Mars vs. Venus on täynnä piinaavan tunnistettavia ja sanoinkuvaamattoman hauskoja tilanteita. Välillä stereotypiat pöllyävät, välillä ne ovat taivahan tosia! Tässä esityksessä jokainen, jolla on parisuhteesta kokemusta, löytää ärsyttävän tuttuja piirteitä niin itsestään kuin kumppanistaankin.

Toistensa ja parisuhteensa raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ruotivat Johanna Tohni ja Riku Suokas – stand up -koomikot, jotka ovat pariskunta paitsi lavalla, myös tosielämässä. He pistävät itsensä likoon kaulaa myöten: esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin miesten ja naisten erotkin.

Tervetuloa nauttimaan tästä hulvattomasta parisuhdekomediasta tiistaina 13.2.2024 klo 18.30 Kankaanpääsaliin (Kangasmoisionkatu 1, 38700 Kankaanpää). Ovet avataan klo 17.30. Esityksen suositusikäraja on K-16.

Liput 25 €. Ennakkolippuja myyvät Mailajunioreiden C-tytöt. 
Liput tulossa lähiaikoina myyntiin myös Kahvila-Konditoria Postelliin, LVI-Mustaniemelle ja Kankaanpään Kierrätyskeskukseen /Sini Kokkola. Lippuja myynnissä ovella vain, mikäli ennakkoliput eivät ole loppuunmyyty, joten suosittelemme lippujen ostamista ennakkoon!

C-tyttöjen kautta saat liput vielä pukinkonttiin!

Kahvio avoinna!

Tapahtuman järjestää: Mailajuniorit / C-tytöt