Ilmoita joukkueesi Höntsäpesis -turnaukseen 11.7. mennessä

28.06.2021

Firmapesis on nyt Höntsäpesis! Tavoite ja toiminta on edelleen samaa: leikkimielisen harrastesarjan tarjoaminen innokkaille aikuisille "höntsäilijöille".

Kerää (9-12 hlö) porukka kasaan työpaikalta, kaveriporukasta tai muusta yhteisöstä - aiempaa kokemusta tai välineitä ei tarvita, tärkeintä on liikkumisen ilo ja onnistumisen elämykset!

  • Huom. Joukkueessa ei saa pelata, jos pelaa Pesäpalloliiton alaisissa sarjoissa (eli on maksanut pelaajan lisenssimaksun). Pelaajien suositeltava alaikäraja on 15 vuotta. Pelaaja voi edustaa vain yhtä joukkuetta.

Harrastesarja pelataan loppukesästä turnausmuotoisesti Kankaanpään harjoituskentällä. Alkuturnaus lauantaina 24.7.2021 ja lopputurnaus lauantaina 7.8.2021. Joukkueelle pyritään järjestämään 2 ottelua per turnauspäivä, ottelut sijoittuvat kello 9 - 15 välille. Ohjatut harjoitukset ja kenttävaraukset myös mahdollisia!

Höntsäpesiksen hinta 340 € / joukkue (sisältää harrastepassin, tuomarit, kentät, pelipallot 2 turnaukseen eli yhteensä 4 peliin sekä yhden 1,5 tunnin ohjatun harjoituskerran).

  • Yhteinen info teamsin välityksellä kaikille osallistujille maanantaina 19.7. illlalla, jolloin selviää myös alkuturnauksen otteluohjelma!

Ilmoittaudu verkkolomakkeella 11.7.2021 mennessä!

Tervetuloa mukaan!