Ilmoittaudu nyt mukaan leiritalkoisiin

18.12.2022

Kesän 2023 Etenee -alueleirin valmistelut ovat jo kovassa vauhdissa, leirin päälliköt ja vastaavat on valittu ja nyt on aika kerätä jokaiselle vastaavalle oma talkootiimi. Ilmoittaudu NYT siis mukaan leirin tekemiseen osoitteessa: mailajuniorit.fi/talkoot, ilmoittautumislomakkeita on jaossa myös joukkueenjohtajillamme. Ilmoittautuminen 1.2.2023 mennessä.

Mailajuniorit ry ja Kankaanpään Maila ry järjestävät yhdessä kesän 2023 Etenee-alueleirin

Leiri järjestetään 9.-11.6.2023 viikonloppuna Kankaanpäässä ja leirille odotetaan noin 1000 leiriläistä. Leirin järjestelyihin tarvittaisiin arviolta noin 150 talkoolaista. Tuolla tekijämäärällä työt saataisiin jaettua mukavasti niin, että kaikkien talkoolaisten työpanos pysyisi määrältään kohtuullisena. Toivomme, että saisimme leirin järjestämiseen mukaan mahdollisimman paljon järjestelyistä innostuneita henkilöitä - niin joukkueita, pelaajiemme vanhempia ja sukulaisia kuin myös kaikkia muita pesäpallon ja juniorityön ystäviä. Yhtenä tavoitteena olisi, että jokaisen pelaajan perheestä ainakin yksi aikuinen ehtisi osallistumaan leirin talkootehtäviin.

Pyydämme jokaista "Kama- ja MJ-perhettä" täyttämään talkoolaislomakkeen ja palauttamaan sen sähköisenä tai paperisena oman pelaajan joukkueenjohtajalle ja sitä kautta leirin johtajille 1.2.2023 mennessä. Joukkueiden pelaajat (C,B) osallistuvat talkoisiin joukkueen vastuuhenkilöiden johdolla, ei siis tällä lomakkeella. Ilmoittautumisten jälkeen suunnittelemme tarkemmin leiriin liittyviä tehtäviä ja työnjakoa. Otamme Teihin sitten vielä yhteyttä sopiaksemme tarkemmin talkootehtävistä ja -ajoista. Pyydämme Teitä rastittamaan kaikki ne tehtävät, joihin olisitte halukkaita osallistumaan.

LISÄTIETOJA:
Leirin johtaja: Krista Mustaniemi, puh. 044 339 0007, kristahm.luukkainen@gmail.com