Pienseurat kopittaa -dokumentin 3. osa Ruudussa

22.03.2021

Kolmiosaisessa Pienseurat kopittaa -dokumentissa seurataan C- ja B- ikäisiä tyttöjunioreita noin vuosi syksystä 2019 syksyyn 2020. Dokumentin yhteistyöverkostossa ovat olleet Suomen Pesäpalloliiton Keskimaan alue, Ruoveden Pirkat, Hämeenkyrön Räpsä, Kankaanpään Mailajuniorit sekä Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorit. Sitä ovat tukeneet Pesäpalloliiton Keskimaan alue sekä Pirkanmaan Kulttuurirahasto osallistumalla osaan kuvaajan matkakustannuksista. 

Dokumentti on toteutettu pääosin vapaaehtoisin voimin ja sen on kuvannut, tuottanut ja ohjannut Hannu Kallio. Kuvausprojektin yhtenä tavoitteena on pian 100 vuotta täyttävän pesäpallokulttuurin sekä siihen liittyvän laadukkaan ja tavoitteellisen nuorisourheilutoiminnan tunnetuksi tekeminen. 

Pienseurat kopittaa -dokumenttisarjan kolmannessa osassa vieraillaan tiiviiseen tahtiin yhteistyöseurojen otteluiden tunnelmallisimmissa hetkissä kesällä 2020. Otteluissa kohdataan myös tuttuakin tutumpia, rakkaita vastustajia. B- Tyttöjen yhteistyöjoukkueen eteni Tyttöjen Superpesiksen loppuotteluihin, joista tuloksena oli neljäs sija. Mutta ei se pesis yhteen mitalipelin tappioon lopu!

Dokkari somessa: Facebook @pienseuratkopittaa, Instagram @pienseuratkopittaa
Seuraa myös Kallion Hannua Youtubessa, Facebookissa @kalliohannucom, sekä Instagramissa @kalliohannucom.

#mailajuniorit #kankaanpää #pienseuratkopittaa #pesis #kalliohannucom #dokumenttielokuva