Pienseurat kopittaa -dokumentin ensimmäinen osa on julkaistu

08.03.2021

Kolmiosaisessa Pienseurat kopittaa -dokumentissa seurataan C- ja B- ikäisiä tyttöjunioreita noin vuosi syksystä 2019 syksyyn 2020. Dokumentin yhteistyöverkostossa ovat olleet Suomen Pesäpalloliiton Keskimaan alue, Ruoveden Pirkat, Hämeenkyrön Räpsä, Kankaanpään Mailajuniorit sekä Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorit. Sitä ovat tukeneet Pesäpalloliiton Keskimaan alue sekä Pirkanmaan Kulttuurirahasto osallistumalla osaan kuvaajan matkakustannuksista. 

Dokumentti on toteutettu pääosin vapaaehtoisin voimin ja sen on kuvannut, tuottanut ja ohjannut Hannu Kallio. Kuvausprojektin yhtenä tavoitteena on pian 100 vuotta täyttävän pesäpallokulttuurin sekä siihen liittyvän laadukkaan ja tavoitteellisen nuorisourheilutoiminnan tunnetuksi tekeminen. 

Ensimmäinen jakso koostuu seurayhteistyötä kuvaavasta nuorten pelaajien esittelyistä, talviharjoittelukaudesta sekä Tyttöjen Superpesiksen yhteistyöjoukkueen kokoamisesta. Halli- ja harjoituspelit saadaan juuri vauhtiin, kun korona tuo uuden muuttujan peliin. Loukkaantumisiltakaan ei vältytä.

Dokkari somessa: Facebook @pienseuratkopittaa, Instagram @pienseuratkopittaa
Seuraa myös Kallion Hannua Youtubessa, Facebookissa @kalliohannucom, sekä Instagramissa @kalliohannucom.

#mailajuniorit #kankaanpää #pienseuratkopittaa #pesis #kalliohannucom #dokumenttielokuva