Pienseurat kopittaa -dokumentin 2. osa Ruudussa

15.03.2021

Kolmiosaisessa Pienseurat kopittaa -dokumentissa seurataan C- ja B- ikäisiä tyttöjunioreita noin vuosi syksystä 2019 syksyyn 2020. Dokumentin yhteistyöverkostossa ovat olleet Suomen Pesäpalloliiton Keskimaan alue, Ruoveden Pirkat, Hämeenkyrön Räpsä, Kankaanpään Mailajuniorit sekä Jyväskylän Kiri & Kirittäret Juniorit. Sitä ovat tukeneet Pesäpalloliiton Keskimaan alue sekä Pirkanmaan Kulttuurirahasto osallistumalla osaan kuvaajan matkakustannuksista. 

Dokumentti on toteutettu pääosin vapaaehtoisin voimin ja sen on kuvannut, tuottanut ja ohjannut Hannu Kallio. Kuvausprojektin yhtenä tavoitteena on pian 100 vuotta täyttävän pesäpallokulttuurin sekä siihen liittyvän laadukkaan ja tavoitteellisen nuorisourheilutoiminnan tunnetuksi tekeminen. 

Pienseurat kopittaa -dokumenttisarjan toisessa jaksossa ovat esillä kauden 2020 historiallinen toiminnan keskeytys ja koronaepidemian aiheuttama epävarmuuden tunnelma. Kevään kokemuksia on tallennettu sekä toimihenkilöiden haastatteluin, että nuorten itsensä kokemana: sopeudutaan, kaivellaan motia poikkeusajan itsenäiseen harjoitteluun, summataan mistä jouduttiin luopumaan. Lopulta iloitaan vilpittömästi lyhennetyn ottelukauden alkamisesta.

Dokkari somessa: Facebook @pienseuratkopittaa, Instagram @pienseuratkopittaa
Seuraa myös Kallion Hannua Youtubessa, Facebookissa @kalliohannucom, sekä Instagramissa @kalliohannucom.

#mailajuniorit #kankaanpää #pienseuratkopittaa #pesis #kalliohannucom #dokumenttielokuva