Majuttarien kausi on polkaistu käyntiin

31.10.2021

Olipahan huikea aloitusviikonloppu!

Perjantaina aloitettiin leiri Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä tutustuessa, syödessä ja harjoittelun ohjelmointia läpikäyden. Henkilökohtainen valmentajamme Heidi ohjasi ryhmäytymistä ja nauru raikasi tehtävien parissa!

Fysiikkatestit suoritettiin lauantaina tiiviillä aikataululla. Nopeus- ja ketteryystestien jälkeen tankattiin lounasta Ravintola Tiilikaaressa, ja iltapäivän voimatesteihin saatiin vinkkejä ja ohjeita kylämme vahvimmalta naiselta Tuulia Lohivuolta! Rauta liikkui mukavasti ja tankkauksen jälkeen heittäydyttiin fysioterapeutti-fysiikkavalmentaja Jennan heels&wine-tunnilla tanssin pyörteisiin. Ilta päätettiin yhteisiin löylyihin.

Viimeinen leiripäivä starttasi cooperin testillä, jonka jälkeen kaivettiin vielä lajikamat kasseista ja videoitiin suorituksia Jyrkin, Laurin, Linssin ja Japan johdolla. Lähes yhdestä suusta todettiin, että lyhyestä tutustumisesta huolimatta jokaisella on ollut mahtava fiilis uusista joukkuekavereista! Tästä jatketaan innokkaina ja motivoituneina rakentamaan kautta eteenpäin. 

Leirillä valmennusjohto palkitsi Palatsin timanttipelaajana erityisen positiivisesta asenteesta ja hengenluomisesta Emma Mustosen ja Siili Bar & Terracen terävimmän tittelin ansaitsi Taru Ala-Tuuhonen heittäytymisestään ja terävistä suorituksistaan!

#pesis #majuttaret #kausi2022