Sopimusuutisia!

28.02.2021

Hyv√§√§ sunnuntaita! ūüß°ūüĖ§

Nyt olisi aikaisemmin luvattujen pelinjohto- ja valmennusuutisten vuoro! ūüĎáūüŹĹ

Saamme iloksemme ilmoittaa, ett√§ 255 ottelun superpesiskokemuksen omaava Sami Lindstr√∂m tulee mukaan meid√§n 2. pelinjohtajaksemme! ūüĎäūüŹľūüĒ•

My√∂s Jari Alho tulee vahvistamaan valmennustiimi√§mme! Lis√§ksi Jyrki Pellonper√§ on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen! ūüĒ•ūüĒ•

Tässä Pellonperän kommentit pelinjohto-/valmennustiimin muutoksesta:

"Valmennustiimin runko muotoutui jo hyvissä ajoin syksyllä. Kun Lauri kertoi vetävänsä hieman henkeä tulevan kauden ajan ja lajiharjoitukset pääsivät täyteen vauhtiin, tuli tarve myös valmennusringin vahvistamiseen. Japa on minulle tuttu tyyppi jo vuosikymmenien takaa ja oli halukas hyppäämään mukaan valmennukseen. Linssin kanssa aiheesta oli keskusteltu hieman jo aiemmin ja nyt saimme yhteistyön startattua. Erityisesti odotan Linssiltä vankan pelikokemuksen tuomaa näkemystä ja tukea kaaripeliimme. Lisäksi hän on erinomainen apu erityisesti meidän kotiuttajille niin peleissä kuin lajiharjoituksissakin. Molemmat veijarit ovat päässeet hyvään vauhtiin joukkueen kanssa ja uskon, että meillä on nyt kasassa hyvin toimiva tiimi.

Oma jatko oli tässä kohtaa helppo päätös, sillä elämme seurassa edustuspesäpallon osalta tietynlaista murrosvaihetta tällä hetkellä. Joukkueen runkopelaajat ovat vastanneet hienosti huutoon ja treenaavat tavoitteellisesti. Lisäksi seuran omia nuoria junioripelaajia on murtautumassa edustusjoukkueen rinkiin ja toivon suuntauksen jatkuvan mahdollisista rajoituksista huolimatta. Usko, että kahden seuraavan kauden aikana suunta kohti kilpailullista menestymistä on selkiytynyt."

Ja vielä Linssin kommentit:

"Hyvältä tuntuu, hieno päästä mukaan hyvä henkiseen/urheilulliseen porukkaan! Vuosia kypsyttelin ja kaipasin varsinkin joukkueen tuomaa yhteisöllisyyttä, pelitapahtumia sekä reenejä!"

#piikkisunpuos #nyp #kausi2021 #pesis