Uutisarkisto

Kankaanpään joulunavauksen yhteydessä on meillä myös oma joulunavaus toimistolla. Poikkea lämmittelemään ja juomaan kuppi kuumaa glögiä. Pistetään toimiston eteen pystyyn myös myyjäispöytä, jossa myynnissä on ainakin monenlaista leivonnaista. Sisällä myynnissä myös fanituotteita tarjoushinnoin, sekä Majuttarien kausikortteja ja seuran jäsenyyksiä.

Tiesitkö, että juuri sinä voit kerryttää yhteistä tukipottia liittymällä seuramme Kannustajaksi? Kannustajat-mallissa Satakunnan Osuuskaupan jäsen ilmoittautuu Omalla S-kanavalla valitsemansa seuran Kannustajaksi yhdeksi kalenterivuodeksi kerrallaan. Kannustajat saavat ostoistaan Bonusta itselleen ihan normaalin tapaan, mutta mitä enemmän bonusta...

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. On jälleen aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Tiistaina 27.9. juhlitaan seurapaitapäivää, ja me kutsumme teidät kaikki mukaan näyttämään seurarakkauttanne.

Tervetuloa perjantaina 9.9. klo 18 Kankaanpään pesäpallostadionille E-tyttöjen kilpasarjan päätösotteluun, kun vieraaksemme saapuu Manse PP E-tytöt Tampereelta. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua, kun paikalle saapuu huippuluokan kuuluttaja ja musiikista vastaa kulmakunnan kovin DJ. Luvassa on monenlaista oheisohjelmaa, kuten kasvomaalausta ja...

Nyt sinulla on mahdollisuus tukea meidän seuraa, sekä valitsemaasi joukkuetta! Sportti Lyhty -arvat myynnissä meillä syyskuun loppuun asti. Arvan hinta 8 €/kpl. Osta arpa suoraan haluamaltasi joukkueelta, yhteystiedot aukeaa alla olevista linkeistä.

Mailajuniorit ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 3.5.2022 klo 19.00.
Paikkana seuran toimistotilat osoitteessa Kauppatori 5, Kankaanpää.

Mailajuniorit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 7.12.2021 klo 19.00.
Paikka seuran toimistotilat osoitteessa Kauppatori 5, Kankaanpää.